Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan

(ja lapsesi kiittävät, että sinä luit)

Perry, Philippa
Syyllistämätön teos auttaa ymmärtämään itseä lapsiensa vanhempana - ja vanhempiensa lapsena.

Lapsi tekee jotain ja aikuinen hermostuu täysin. Tunne on liian voimakas tapahtumaan verrattuna ja tilanne on lukossa. Mitä tapahtui?
Psykoterapeutti Philippa Perry kannustaa pohtimaan vanhemmuuden haasteita pintaa syvemmältä. Perry näyttää, miten lapsen kanssa syntyy yhteys ja mitkä asiat voivat tulla sen tielle. Jos tarpeisiimme ei lapsena vastattu, omankin jälkikasvun vaatimukset saattavat kuulostaa vain mankumiselta.
Ylistetty Kunpa vanhempasi olisivat lukeneet tämän kirjan kurkottaa niin menneisyyteen kuin tulevaisuuteenkin: minkälaisia kasvatusmalleja olemme oppineet omilta vanhemmiltamme ja ennen kaikkea mitä voisimme tehdä toisin. Se kertoo, kuinka katkaistaan vahingollisen käytöksen ketju ja jätetään jälkikasvulle perinnöksi rohkaisevia, viisaita ja lämpimiä käyttäytymismalleja.

Psykoterapeutti, kirjailija Philippa Perryn (s. 1957) teosta on myyty Isossa-Britanniassa jo puoli miljoonaa kappaletta.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Alkuteos: The book You wish Your parents had read
Tuotetunnus: 9789523006713
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Kust. tuotetunnus: 15L0
Muut tekijät: Naski, Heli (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 308
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 14 PSYKOLOGIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhempi-lapsisuhde, vanhemmuus, vanhemmat, lapset (perheenjäsenet), vuorovaikutus, sosiaalinen vuorovaikutus, lapsen kehitys, kotikasvatus, kasvatus
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
9,90 €


Katso myös näitä tuotteita