Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan

Nurinkurinen opas hyvään elämään

Manson, Mark
Meille on aivan liian pitkään tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Höpöhöpö. Nyt käsi sydämelle: useimmat jutut maailmassa ja omassa elämässämme ovat päin hemmettiä. Jos samalla vertaamme tilannettamme sosiaalisen median tuottamaan kiiltokuvamaailmaan ja yritämme hampaat irvessä elää terveellisemmin, täydemmin ja rikkaammin (ja vähän paremmin kuin muut), paha mieli tulee varmasti.

Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön-hössötykselle - se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan silloin, kun paskaa sataa niskaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme.

Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa.

Rehellinen, viisas ja häikäilemättömän hauska Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ollut valtaisa maailmanmenestys. Se on ollut viime vuoden myydyin tietokirja Yhdysvalloissa, sitä on myyty reilut kaksi miljoonaa kappaletta, ja se ilmestyy 45 maassa.

Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Alkuteos: The Subtle Art of Not Giving a Fuck
Tuotetunnus: 9789523005235
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Kust. tuotetunnus: 15FW
Muut tekijät: Nurmi, Aura (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 216
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
POKKARIT
Bestsellerit
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, hyvä elämä, onnellisuus, mielenrauha, menestyminen, positiivisuus, kritiikki, ironia
E-kirja, 2018
EPUB
20,80 €

Ladattava äänikirja, 2018
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita