Kortinvartija

Opas itsenäiseen talouselämään

Hagert, Kyösti; Jokinen, Pauliina
Mistä rahat ekaan kämppään tai unelmien reppureissuun?

Unelmoitko välivuodesta? Haaveiletko oman asunnon tai auton hankinnasta? Kiehtooko ajatus reppu-reissusta? Raha tuo vapauden toteuttaa unelmia, mutta jos rahat loppuvat aina ennen palkkapäivää ja pikavipit houkuttelevat, säästäminen ja talouden suunnittelu saattavat kangertaa.

Kortinvartija näyttää, että talouden hallinta ei ole rakettitiedettä. Käytännönläheinen ja innostava talousopas kertoo, miten pienenkin budjetin saa riittämään ja rahaa jää arjen lisäksi huvituksiin. Kirjan konkreettiset tehtävät auttavat suunnittelemaan, punnitsemaan ja rakentamaan omaa taloutta ja miettimään, mihin raha kannattaa käyttää. Kirja tarjoaa myös esimerkkejä sijoittamisesta ja säästämisestä sekä siitä, miten talous saadaan tasapainoon, kun raha-asiat eivät ole menneet putkeen.

Kortinvartija on suunnattu erityisesti itsenäistä elämää aloitteleville, koska säästämisen ja sijoittamisen työkalut kannattaa oppia jo nuorena. Unelmien toteuttamista ei tarvitse siirtää hamaan tulevaisuuteen, kun tilillä on rahaa hyvän päivän varalle.

Hinta: 32,70 € (29,73 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523003934
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 345
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Työ ja talous
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 36.15 Elintaso. Kulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: raha, rahankäyttö, kulutus, kotitaloudet, taloudellisuus, säästäminen, kuluttajakäyttäytyminen, henkilökohtainen talous, tukimuodot, sosiaalietuudet, lainat, vakuutus, sijoitustoiminta, asuminen

Katso myös näitä tuotteita