Kirjoittamisen taide ja taito

Karjula, Emilia
Kirjoittamista opetetaan ja opiskellaan koko ajan enemmän. Käsitys kirjailijasta itseoppineena nerona on vanhentunut. Kirjoittaminen on taito, jota voi opetella ja harjoitella ja jossa voi harjaantua.

Kirjoittamisen taide ja taito keskittyy kirjoittajan työn käytännön kysymyksiin unohtamatta käsitteellistäviä ja kontekstualisoivia näkökulmia. Teoria ja käytäntö yhdistyvät artikkeleissa sujuvasti, ja monet teksteistä soveltuvat eri tekstilajien kirjoittamisen tueksi sekä luovaa kirjoittamista opiskeleville että muille asiasta kiinnostuneille.

Artikkelit jakavat Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineeseen kertynyttä tietoa ja osaamista. Tekijät ovat luovaa kirjoittamista opiskelleita ja opettavia kirjoittajia, tutkijoita ja kirjailijoita. Artikkelien aiheita ovat traditioiden merkitys kirjoittamisessa, kirjoittajan tausta-aineistot, proosan rakenne, kertojaratkaisut, omaelämäkerrallinen kirjoittaminen, kirjoittajaidentiteetti ja palautteen merkitys, yhteiskirjoittaminen, kirjoittamisen muusat, diskursiivinen vallankäyttö sekä käsikirjoituksen julkaiseminen ja kirjailijan työ.

Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523000636
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Harrasteet
TIETOKIRJAT
OPPIKIRJAT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: K86.07 Kirjailijan työ
Kansalliskirjaston asiasanat: luova kirjoittaminen, kirjoittaminen, opetus, korkeakouluopetus, kerronta, rakenne, kertomakirjallisuus, lyriikka, omaelämäkerrallisuus, palaute, vastaanotto, taiteellinen työ, kirjailijat, identiteetti, luovuus

Katso myös näitä tuotteita