Kehnot pomot ympärilläni

Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa

Erikson, Thomas
Jos lapsesi käyttäytyy huonosti, voit aina kokeilla toisenlaista kasvatuskeinoa. Jos tuttavasi osoittautuu ääliöksi, voit nostaa kytkintä. Mutta jos pomosi käyttäytyy kuin hirmuhallitsija ja vaatii kohtuuttomia, et välttämättä tiedä, miten kannattaisi toimia.
Kenties sinä ja pomosi olette persoonallisuudeltanne niin erilaisia, että toimitte täysin vastakkaisilla tavoilla. Saatat erehtyä luulemaan, että pomosi on toivoton tapaus. Älä hermostu. Tilanteeseen löytyy ratkaisuja.

Tämän kirjan avulla opit pärjäämään jopa todella toivottoman pomon kanssa ja selviät myös hankalista työtilanteista, esimerkiksi silloin kun sinulla on paljon vastuuta muttei lainkaan valtaa.

Entä oletko pomo, jonka ympärillä on pelkkiä vätyksiä? Onko tiimissäsi alisuoriutujia, laiskoja alaisia? Tämä kirja kertoo myös, miksi tietyt työntekijät eivät täytä odotuksiasi ja mitä voit asialle tehdä.

Ruotsissa Eriksonin kirjoja on myyty lähes miljoona kappaletta, ja hänen kirjansa ilmestyvät 28 kielellä. Kirjassaan Kehnot pomot ympärilläni Erikson paneutuu entistä syvemmin ihmisten motivaatioon, kehitystasoihin ja siihen, miksi ylipäätään tarvitsemme johtajia.

Hinta: 36,10 € (32,82 € alv 0 %)


Alkuteos: Omgiven av dåliga chefer
Tuotetunnus: 9789523004887
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Ohinmaa, Tiina (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 340
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Yhteiskunta
Työ ja talous
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtaminen, johtajuus, johtajat, esihenkilöt, alaiset, esimies-alaissuhde, viestintä, vuorovaikutus, viestintätaidot, persoonallisuus, vaikutukset, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset taidot, työyhteisötaidot
Ladattava äänikirja, 2019
MP3
20,80 €

E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
A-formaatin pokkari
9,90 €


Katso myös näitä tuotteita