Kaikki kääntyy hyväksi

Harjoituskirja

Suutari, Heli
Kaikki kääntyy hyväksi -teoksen harjoituskirja kannustaa ottamaan vastuuta omista teoista ja ajatuksista. Menneestä saa päästää irti, muutokseen ja riippuvuuksien hallintaan löytyy työvälineitä, turhan murehtimisen voi lopettaa. Harjoittelu alkaa kuitenkin aina muutoksen tarpeen tunnistamisesta ja ongelmien rehellisestä kohtaamisesta.
Harjoituskirja on jaettu 12 kuukauteen ja kukin kuukausi neljään viikkoon. Yli viisikymmentä terapeutin laatimaa harjoitusta keskittyvät oman mielen havainnointiin, haitallisten ajatusten käsittelyyn sekä voimien vaalimiseen. Muutos ja oppiminen eivät lopu koskaan.
Heli Suutari pohjustaa konkreettiset harjoituksensa havainnollisesti ja monin esimerkein, ja kirjassa on runsaasti tilaa omalle kirjoittamiselle ja pohdinnalle. Tehtävät pohjautuvat lukijoiden rakastamaan Kaikki kääntyy hyväksi -kirjaan.

Heli Suutari (s. 1971) asuu perheineen Belgiassa, missä hän toimii yksilö- ja pariterapeuttina. Kirjassaan Kaikki kääntyy hyväksi (2019) hän kertoi, miten terapeutti maistoi omia lääkkeitään: hän kirjoitti vuoden kullekin päivälle tekstin, joka etsii lohtua läheltä eli omista ajatuksista.

Hinta: 28,20 € (25,64 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006126
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 15JC
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 246
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itseapu (psykologia), elämäntaito, elämänhallinta, muutos, itsetunto
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
22,40 €

E-kirja, 2021
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita