Isävuoro

Miehekäs selviytymisopas eroon

Rajala, Tuomas
Avioliitto oli lopussa. Tuomas katsoi nukkuvaa kaksivuotiasta poikaansa ja painoi oven kiinni perässään. Tuosta hetkestä alkoi avioerokriisi, jollaista nuorena naimisiin mennyt mies ei olisi osannut edes kuvitella.
Erotessa isä on usein altavastaajana tilanteessa, jota tuntuvat hallitsevan äidit. Syyllisyys perheen rikkoutumisesta estää pitämästä kiinni oikeuksista, ja lapset jäävätkin useimmiten äidille. Vaikka välit ex-puolisoon myöhemmin paranisivat, eron ensi metreillä tehdyt päätökset ohjaavat monen ihmisen elämää vuosia.
Suorapuheinen ja rohkaiseva Isävuoro tarjoaa miehille vertaistukea. Kirja antaa myös konkreettisia neuvoja erosta selviytymiseen. Miten rahat ja yhteinen omaisuus jaetaan? Miten sovitaan huoltajuudesta tasapuolisesti mutta myös lapsen etua ajatellen? Onko olemassa hyvää eroa?

Tuomas Rajala (s. 1979) työskentelee finanssialalla viestintätehtävissä ja freelancer-toimittajana. Entinen radiotoimittaja halusi kirjoittaa kirjan, jollaisen olisi itse avioeroprosessissa halunnut lukea.

Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523005457
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Yhteiskunta
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: avioero, avoero, parisuhde, kriisit, tunteet, miesnäkökulma, vanhemmuus, kokemukset, miehet, isät
E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita