Introvertit

Työpaikan hiljainen vallankumous

Jonkman, Linus
Ajatteletko ensin ja avaat suusi vasta sitten? Vaivaannutko, kun myyjä lähestyy sinua kaupassa? Oletko luovimmillasi ryhmässä vai yksinäsi? Työmarkkinoilla arvostetaan seurallisuutta ja puheliaisuutta, työntekijän on brändättävä itsensä, säteiltävä itsevarmuutta ja tehtävä muihin vaikutus. Mutta mitä jos ei halua pitää meteliä itsestään?

Introvertit palauttaa hiljaisten tyyppien maineen. Osa meistä ideoi parhaiten itsekseen, puhuu harkiten ja pohtii päätöksiä tarkkaan. Monet ongelmat niin töissä kuin kotonakin kumpuavat introverttien ja ekstroverttien eroista. Miten nämä persoonallisuustyypit eroavat toisistaan? Miten ongelmia tulisi ratkoa? Entä voiko ekstrovertiksi opetella - ja onko siinä järkeä?

Introvertit on valaiseva ja viihdyttävästi kirjoitettu tietokirja introverttien maailmaan. Se kertoo, miten introverttien ja ekstroverttien ominaisuudet täydentävät toisiaan, ja yhteistyö kukoistaa toisen vahvuuksia kunnioittaen. Kirjan lopussa on myös persoonallisuustesti, joka kertoo, kumpi luonnetyyppi kuvaa sinua parhaiten.

Introvertit valittiin Ruotsissa vuoden 2014 HR-kirjaksi. Nyt suosittu teos on saatavana myös pokkarina.

Hinta: 10,20 € (9,27 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523002111
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Lempinen, Ulla (Kääntäjä)
Sarja: Atschi!-pokkari
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Työ ja talous
POKKARIT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: introversio, työelämä, persoonallisuuden piirteet, temperamentti, sosiaalisuus, ihmissuhteet, sosiaalinen vuorovaikutus
E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2019
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita