Idiootit ympärilläni

Kuinka ymmärtää muita ja itseään

Erikson, Thomas
Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Oletko ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja?

Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti.Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia.

Hinta: 10,80 € (9,82 € alv 0 %)

Alkuteos: Omgiven av idioter. Hur man förstår dem som inte går att förstå
Tuotetunnus: 9789523007192
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Kust. tuotetunnus: 15LM
Muut tekijät: Heikkilä, Riie (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 365
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Työ ja talous
POKKARIT
Pehmeäkantiset
Bestsellerit
Kirjastoluokka: T14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: viestintä, vuorovaikutus, viestintätaidot, persoonallisuus, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset taidot, työyhteisöt, työyhteisötaidot
E-kirja, 2018
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2018
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita