Hyvät, pahat ja millenniaalit

Miten meitä tulisi johtaa

Mellanen, Atte; Mellanen, Karoliina
Vaikeasti johdettava, itsekeskeinen, laiska. Näin Suomen yritysjohdon eliitti kuvailee vuosina 1980-2000 syntyneitä millenniaaleja. Näitä työpaikkojen uusimpia tulokkaita on työvoimasta jo puolet, ja he määrittelevät työn tekemisen tavat seuraaviksi vuosikymmeniksi. Millenniaalit haluavat kehittyä, he uskovat itseensä ja ovat keskimäärin koulutetumpia ja tavoitekeskeisempiä kuin aiemmat sukupolvet. Mutta miten heitä oikein tulisi johtaa?
Hyvät, pahat ja millenniaalit kertoo, minkälaista johtamista millenniaalit tarvitsevat, miten heitä valmennetaan kohti täyttä heidän potentiaaliaan ja miten heidät sitoutetaan. Liiallisen vapauden tai mikrojohtamisen sijaan millenniaalit arvostavat yksilöllistä ja vuorovaikutteista johtamista. Heille työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeämpiä kuin suuri palkka ja hieno titteli.
Ajankohtaisessa ja käytännönläheisessä teoksessa johtamiseen liitettyjä toiveita ja tarpeita kuvataan millenniaalien näkökulmasta. Tämä teknologian vallankumoukseen, globalisaatioon ja kiihtyvään maailmaan kasvanut sukupolvi näyttää suunnan kohti tulevaisuuden työelämää.

DI Atte Mellanen (s. 1990) ja KTM, psykologi Karoliina Mellanen (s. 1990) ratkovat yritysten ongelmia työkseen. Atte on laajasti organisaatiota nähnyt tuotannon ja muutosjohtamisen konsultti EY:llä ja Karoliina työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistunut yritysvalmentaja Generoi Developmentilla.

Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523008779
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 17YU
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 368
Tuoteryhmät: Uutuudet
TIETOKIRJAT
Työ ja talous
Yhteiskunta
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
E-kirja, 2020
EPUB
18,90 €


Katso myös näitä tuotteita