Hyvän mielen vaatekaappi

ratkaise omat vaatepulmasi ja samalla globaalin muotiteollisuuden epäkohdat

Saramäki, Rinna
Kuvittele, että avaat vaatekaappisi oven. Kohtaako katseesi ilmavan järjestyksen, josta voit vaivatta valita päivän päällepantavat? Vai vyöryykö kaapista läjittäin sekalaisia vaatteita, osa likaisia, osa rikki, kaikki vääränlaisia. ”Ei mitään päällepantavaa” -tunne ajaa sinua taas kohti vaatekauppaa.

Seis! Nyt voit saada vaatesuhteesi tasapainoon.

Vaatteissa kietoutuvat yhteen yksilön murheet ja toisaalta kaukaiset, mutta sitäkin suuremmat eettiset ja ekologiset ongelmat. Vaatekulttuuria ja -bisnestä vetää eri suuntiin kaksi kehityslinjaa: lisääntyvä tietoisuus vaatetuotannon epäeettisistä ja ekologisesti tuhoisista puolista, toisaalta taas vuosi vuodelta lisääntyvä halpatuotanto ja vaatteiden mieltäminen miltei kertakäyttöisiksi kulutustavaroiksi. Miksi vaateala on näin älyttömässä tilanteessa ja miten asiaintilan voisi korjata?

Jos haluaa ostaa vähän mutta laadukasta, niin paljonko on vähän ja mistä tuntee laadukkaan? Kuinka välttyä vaatekaappia täyttäviltä impulssiostoksilta? Miten selkeytetään oma tyyli? Mitä puuvillantuotannosta pitää tietää, kun ostaa T-paidan? Voiko olla yhtä aikaa ekotiedostava ja muotiharrastaja? Pärjääkö 33 vaatteella klome kuukautta? Näihin ja moniin muihin muotifriikin kiperiin kysymyksiin vastaa Hyvän mielen vaatekaappi.

Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523000568
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Tiedostoformaatti: PDF
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.3.2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 30.8 Käytös- ja tapatieto

Katso myös näitä tuotteita