Hakaristirouvat

Naiset kolmannen valtakunnan huipulla

Wyllie, James
Tutut nimet Göring, Goebbels, Himmler, Heydrich ja Hess kertovat absoluuttisesta vallasta natsi-Saksan huipulla. Historian varjoihin ovat sen sijaan jääneet Emmy, Magda, Lina, Ilse ja muut kolmannen valtakunnan johtajien puolisot. Naiset Natsi-Saksan huipulla kamppailivat vallasta, kampittivat toisiaan ja tiesivät miestensä hirmuteoista.

Historiantutkimus on kohdellut natsijohtajien rouvia vähäisinä hahmoina, mutta heidän kotonaan työskenteli orjatyövoimaa, seinät olivat täynnä varastettuja taideaarteita ja illallispöydät notkuivat keskitysleirien tuottamia ruokia. Johtajien puolisot vaikuttivat miestensä ratkaisuihin ja kilpailivat Hitlerin suosiosta.

Väkevästi kirjoitettu Hakaristirouvat näyttää ensimmäistä kertaa naisten tien kolmannen valtakunnan huipulle ja sieltä kohti tuhoa ja sodan jälkipuintia.

James Wyllie on tietokirjailija, joka on aiemmin kirjoittanut kirjoja maailmansodista sekä käsikirjoittanut tv-sarjoja muun muassa BBC:lle.

Hinta: 37,30 € (33,91 € alv 0 %)


Alkuteos: Nazi Wives
Tuotetunnus: 9789523006614
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 15KP
Muut tekijät: Schmidt, Tähti (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 360
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Historia
Elämäkerrat
Kovakantiset
Kirjastoluokka: 94.13 Nykyaika
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kansallissosialismi, naiset, puolisot, natsit, poliittiset johtajat, kolmas valtakunta, henkilöhistoria, historia
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita