Arkivegeä!

Vaivatonta ja monipuolista kasvisruokaa joka päivään

Tuvesson, Julia
Ihan tavallista arkea ylistävässä keittokirjassa tehdään yli 50 yllättävää, helppoa, nopeaa ja -ennen kaikkea herkullista kasvisruokaa.

Vaivalloisia juhlaruokia ei välttämättä tarvitse osata tehdä, mutta ilman hyviä ja maistuvia arkiruokia on vaikea tulla toimeen. Julia Tuvessonin kasvisruoka on paitsi hauskaa ja innostavaa myös valmistuu tutuista aineksista, nopeimmillaan vartissa ja vähillä tiskeillä.
Kun ruokakaapista löytyy mausteita ja perussäilykkeitä sekä jääkaapista kauden kasviksia ja juureksia, maistuva arkivege on pöydässä tuota pikaa. Eikä lopputulos ole tylsä tai mauton, sillä vaihtoehtoja löytyy sahramikeitosta tomaatticarbonaraan ja tacoranskiksista paneroituihin mukulaselleripihveihin. Ja jos jotain sattuu jäämään yli, sen voi aina kietaista tortillaan tai pakata lounaaksi seuraavana päivänä.
Tuvessonin ruokaohjeista näkyy arjen ilo ja kokeilunhalu. Tämä arkivege maistuu jokaiselle!

Julia Tuvesson (s. 1989) on valokuvaaja ja etnologi, jonka Instagram-tili helpoista ja rennoista kasvisruoista nousi parissa vuodessa Ruotsin suosituimpien joukkoon. Hänet on palkittu muun muassa parhaasta ruokablogista. Hänen aiempi teoksensa Vuokaruokaa on saanut Suomessakin ihastuneen vastaanoton.

Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006690
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Preis, Miriam (Valokuvaaja)
Ikäheimo, Heli (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 185
Tuoteryhmät: Ruoka
Kovakantiset
TIETOKIRJAT
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Avainsanat: keittokirjat, ruokakirjat, ruoanvalmistus, ruoanlaitto, ruokaohjeet, uuniruoat, kasvisruoka, arkiruoka, uuniruoka, uunipannu, terveellinen ruokavalio, reseptit, keitot, alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat, kotivara, satokausikasvis

Katso myös näitä tuotteita