Älä heittäydy junan alle ja muita elämänoppeja venäläisistä klassikoista

Groskop, Viv
Elämäntaito-oppaat eivät aina onnistu tarjoamaan vastauksia elämän suuriin kysymyksiin, mutta niitä voi löytää Venäjän upeasta, monisäikeisestä kirjallisuudesta.
Älä heittäydy junan alle -kirja sukeltaa ihmisyyttä pohtiviin kysymyksiin ja näyttää, mitä kaikkea voimme oppia venäläisistä klassikoista. Persoonallisen tietokirjan aiheet vaihtelevat Anna Kareninan vaikeasta valinnasta Anna Ahmatovan optimistisuuspyrkimyksiin ja Tsehovin kolmen sisaren tyytymättömyydestä Raskolnikovin moraalisiin kamppailuihin. Yllättäen teemat ovat edelleen kovin ajankohtaisia.
Letkeä kirjallinen elämäntaito-opas esittelee yksitoista venäläistä mestariteosta kirjailijoineen sekä huvittaa wanna-be-venäläisen, kirjailija Viv Groskopin Venäjän-kokemuksilla. Vankka kirjallinen sivistys yhdistettynä nyky-Venäjän elämänmenoon tekee kirjasta riemastuttavaa luettavaa. Kuin varkain saa paljon tietoa niin itsestä, ystävistä, rakastetuista (myös niistä, joilta ei saanut vastarakkautta) ja venäläisistä klassikoista.

Viv Groskop (s. 1973) on venäjän kielen maisteri ja tunnettu brittiläinen toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut taiteesta, populaarikulttuurista ja yhteiskunnasta usein feministisestä näkökulmasta. Hän on myös suosittu stand up -koomikko, näyttelijä ja tunnettu We are Women -podcastistaan. Venäjän kieltä ja kulttuuria hän on opiskellut nuoresta lähtien ja työskennellyt mm. Venäjän Voguessa.

Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Alkuteos: The Anna Karenina Fix. Life Lessons from Russian Literature.
Tuotetunnus: 9789523006799
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Naski, Heli (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: TIETOKIRJAT
Uutuudet
Elämä
Harrasteet
Maat ja matkat
POKKARIT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Viv Groskop, tietokirjat, elämäntaito, elämäntaito-oppaat, elämänohjeet, venäläinen kirjallisuus, klassikkoteokset, klassikot, biografiat, esseet, eksistentialismi, olemassaolo, rakkaus, kuolema, kaunokirjallisuus, venäläisyys, Venäjä, venäläinen kulttuuri, venäläiset, Anna Karenina, Sota ja rauha, Leo Tolstoi, Tohtori Živago, Boris Pasternak, Anna Ahmatova, Aleksandr Puškin, Fjodor Dostojevski, Rikos ja rangaistus, Anton Tšehov, Mihail Bulgakov, Nikolai Gogol
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
19,90 €

Kovakantinen kirja, 2019
Suojapaperi
27,90 €

E-kirja, 2019
EPUB
18,90 €


Katso myös näitä tuotteita