Aivovoimaa

Näin vahvistat aivojasi liikunnalla

Hansen, Anders
Jos haluat lisätä stressinsietokykyäsi, vahvistaa terveyttäsi sekä parantaa muistiasi, luovuuttasi ja älyäsi, ala liikkua! Moderni aivotutkimus osoittaa, että säännöllinen liikunta lisää aivovoimaa enemmän kuin sudoku, ristisanat ja terveysvalmisteet yhteensä.

Aivot muuttuvat koko ajan. Uusia soluja syntyy ja yhdistyy toisiin. Fyysinen treenaaminen ei ainoastaan paranna terveyttä ja lisää energiaa, vaan se vaikuttaa muistiin, unenlaatuun, luovuuteen, stressinsietokykyyn sekä persoonallisuuteen ja älyyn. Säännöllisesti liikuntaa harrastavat ajattelevat nopeammin ja keskittyvät paremmin hälyisässä ympäristössä. Myönteisiä vaikutuksia on valtavasti, ja ne on todettu kaikenikäisillä lapsista vanhuksiin.

Aivovoimaa-kirjassa ylilääkäri ja konsultoiva psykiatri Anders Hansen selittää, mistä liikunnan ja aivojen hyvinvoinnin yhteys johtuu ja millaisella liikunnalla päätä voi harjoittaa. Liikuntaa voi hyvällä syyllä kutsua mentaaliseksi harjoitteluksi.

Hinta: 11,30 € (10,27 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523004610
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Muut tekijät: Paarma, Susanna (Kääntäjä)
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 303
Tuoteryhmät: POKKARIT
TIETOKIRJAT
Elämä
Hyvinvointi
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: keskittymiskyky, muisti (kognitio), luovuus, stressinhallinta, liikunta, fyysinen aktiivisuus, hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, aivot, toiminta, neuroplastisuus
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
24,00 €


Katso myös näitä tuotteita