Aikuinen nainen ratissa

Jokinen, Noora
Arkajalasta taskuparkin kuningattareksi! Jo pitkään Noora Jokinen oli haaveillut kotimaan automatkoista - poikkeamisista sivuteille ja retkistä kansallispuistoihin. Lapsiakin piti kuskata ja kaupasta olisi järkevää tuoda viikon ruoat kerralla. Ajokortti oli kuitenkin vanhentunut, ja auto puuttui.
Yllättävän moni suomalaisnainen ei aja, vaan perheessä ratin taakse istuu mies. Autoiluun liittyy paljon luutuneita asenteita ja valtarakenteita, ja onkin korkea aika istuttaa nainen rattiin ja lähettää hänet tien päälle.
Samalla kun Aikuinen nainen ratissa pohtii sukupuolimallejamme ja oman tilan haltuunottoa, se esittelee miehiä, jotka eivät autoile, ja naisia, jotka palvovat autoaan. Tietolaatikot valottavat liikenneturvallisuutta ja autonhuoltoa sekä opettavat muun muassa tarkistamaan öljyt ja peruuttamaan mallikkaasti taskuun.

Hyväntuulisessa kirjassa Noora Jokinen (s. 1974) kertoo ensimmäisestä vuodestaan autoilijana ja auttaa muitakin ajajia ponnistamaan yli pelon ja rutiinin puutteen.

Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523006034
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 276
Tuoteryhmät: Elämä
TIETOKIRJAT
Harrasteet
Maat ja matkat
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: 69.62 Maaliikenne
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: autoilu, autoilijat, naiset, autot, hankinta, huolto, ajotaito, sukupuoliroolit, kokemukset, automatkailu
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita