Aikaansaamisen taika

Näin johdat itseäsi

Pihlaja, Satu
Aikaansaaminen tuo iloa ja energiaa tekemiseen!

• Tuntuuko alkuun pääseminen ylivoimaiselta?
• Onko selkeiden tavoitteiden asettaminen vaikeaa?
• Miten aika riittää kaikkiin tärkeisiin asioihin?
• Kuinka saada asioita aikaan niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus ja -arvostus kasvavat. Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, ja erityisen arvokkaita ne ovat kaikille niille, joiden työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista.

Aikaansaamisen taika innostaa asettamaan konkreettisia ja mielekkäitä tavoitteita sekä etenemään niitä kohti suunnitelmallisesti, askel kerrallaan ja omiin vahvuuksiin keskittyen. Kirja auttaa ohjaamaan ajatuksia ja tunteita sekä kartoittamaan sopivia työskentelytapoja. Kiinnostavien tapauskertomusten ja konkreettisten harjoitusten siivittämänä Aikaansaamisen taika sopii hyödynnettäväksi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Erikoispsykologi Satu Pihlaja (s. 1978) on toiminut psykologina, psykoterapeuttina ja kouluttajana, tehnyt kehittämistyötä verkkopalveluiden parissa, kirjoittanut tietokirjoja sekä valmentanut yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita toimimaan tavoitteellisesti.

Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Tuotetunnus: 9789523007635
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Kust. tuotetunnus: 16SJ
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 269
Tuoteryhmät: POKKARIT
Pehmeäkantiset
Kirjastoluokka: T14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsensä johtaminen, mielikuvat, tunteet, ajattelu, tavoitteet, toimintasuunnitelmat, toiminta, sosiaalinen tuki, sosiaaliset taidot, ajankäyttö, ajanhallinta, itsekasvatus
Kovakantinen kirja, 2018

33,90 €

E-kirja, 2018
EPUB
22,40 €

Ladattava äänikirja, 2018
MP3
22,40 €


Katso myös näitä tuotteita