Lue lapselle -kirjatarjous Lastenkirjahylly-blogin lukijoille


Tilaa kirja tarjoushintaan à 19,90 € (norm. 29,90 €)

KIRJASTA SANOTTUA:

"Tuhti tietopaketti, jossa on myös paljon kirjavinkkejä." Merja Räty, Esse

"Kirja opastaa havainnollisesti, miten yhteiset lukuhetket edistävät perheen hyvinvointia ja lisäävät lapsen sanavarastoa ja itsetuntemusta." Riikka Marjomaa, Hämeen Sanomat
 

Päivi Heikkilä-Halttunen
Lue lapselle!
Opas lasten kirjallisuuskasvatukseen
  
Koko perheen lukuharrastuksesta on paljon hyötyä lapsen elämässä. Jo vauvaiässä aloitettu lapsen ja kirjan kumppanuus antaa lapselle laajan sanavaraston, joka helpottaa päiväkodin ja koulun aloitusta. Lastenkirjojen lukeminen lisää lapsen itsetuntemusta, mistä on hyötyä sosiaalisten kontaktien solmimisessa. 

Toisaalta myös aikuinen saa yhteisten lukuhetkien kautta paljon tietoa lapsensa erityispiirteistä. Päivittäiset kirjanlukuhetket lataavat kaikkien perheenjäsenten akkuja. Lapsi rakastaa päivittäin toistuvia rutiineja sekä sitä, että saa olla aikuisen lähellä tai sylissä ilman kiirettä ja vaatimuksia. 

Lue lapselle! -kirjassa käydään läpi lapsen lukuharrastuksen vaiheet vastasyntyneestä isoksi alakoululaiseksi asti. Yleistajuisessa opaskirjassa on uusimman tutkimustiedon lisäksi paljon vinkkejä arkisiin lapsen ja kirjan kohtaamisiin kotona, päiväkodissa, kirjastossa ja koulussa sekä suosittelevia listoja eri teemoihin liittyvistä lastenkirjoista. 

Kirjasta on iloa ja hyötyä kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita lapsista ja lastenkirjoista.

Päivi Heikkilä-Halttunen on lastenkirjallisuuteen erikoistunut tutkija, kriitikko ja kouluttaja, joka tunnetaan myös Lastenkirjahylly-blogistaan.


240 sivua • Norm. 25,90 €
 
Tilaa kirja tarjoushintaan à 19,90 € (norm. 29,90 €):


Lisää kampanjakoodi LASTENKIRJAHYLLY ostoskorisivulla, niin saat kirjan tarjoushinnalla.